The First Day On Ramadan...

Sejuk... office mcm fridge.. beku.. tak tahu nak ckp mcm mana... bosan takde keje nak buat... mengantuk.. bukan nak cerita tapi BOSAN...  adus.. semalam download cerita Awek Aku Pontianak.. best cerita dia kelakar... walaupun mengarut but nice...

Ok hari ni the first day puasa.. excited but lapar tu ade lah... tapi yang tak tahan.. oksigen tu... rindu gila... hahaha.. lepas ni berhenti lah merokok... but cannot.. i try a million time but still cannot.. donno what to do anymore... SEJUKKKKKKKKKKK... office ni... adui.. sweater tak bawak lak tu...

Actually the plan is to write article about tumbuh-tumbuhan.. but baca je mengantuk last-last layan youtube tengok movie... hahahaha.. kerja memang takde hari ni... ade lah dua keping ticket kat system yang need me to resolved.. arghhh biarlah... last week i close 20 ticket by my own... takde pun dapat pujian.. yang tutup 7 ticket pun leh dapat pujian dari VP... baik duk lek-lek jer...

Cool betul lah... cannot stand if like this sure i got flu... so damn cool... what should i do... nak pergi surau tido.. agak-agak lah i never in my whole live doing that thing...

Dah start puasa jer dah ingat nak shopping... hahaha.. warna apa baju melayu lak tahun ni... hihihihi... takpe yesterday my friend ade cakap.. kalau nak shopping bagitahu dia.. dia boleh temankan.. hahaha means dia akan menjadi my fashion/color adviser lah.... hahahaha.. every years the same thing donno what color to choice... last year warna putih... huhuhuhu mcm baju nikah jer... this year... let my adviser decide... ok


ok so cool i cannot stand anymore need to go out need to have SUN...

hahahahaha

Apa yang aku mengarut ni...

Pening...

P/S: I will open my FB from privacy because tomorrow is special day for me... it will private back after 12 am. tomorrow...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.