Happy Birthday To Me...

Yesterday my birthday.. happy birthday to me.. 29 year old dah.... huhuhuu.. statistic untuk birthday tahun ni ialah..

ini semua yang wish...

Facebook wall post: 178
Facebook private message: 17
SMS: 9
Call: 3
WhatsApp SMS: 4
E-mail: 1
Face to Face wish: 5

ok now sekarang about yang belanja makan for this year..

pagi 2nd August: 2 (mcDonald & Baba Nyonya Ikan Bakar)
malam 2nd August: 1 (Cafe Apokalis)
pending dinner or lunch: 4 (lunch lepas puasa)

for this year my birthday going well... kalau tak mcm last year.. budak2 pasti belanja karaoke.. menyanyi sampai lebam... this year i rasa more aman.. kalau tiap2 tahun mcm ni kan best.. kalau tak kene bagi speech lah.. menyanyi lah.. hahahahaha... i like more this year.. :)

for new age.. mesti ade resolution kan... yang pertama nak cari keje yang lebih bagus dan lebih mencabar lagi... maybe go to CMMI level 5 company... kita tengok mcm mana.. and the second nak beli rumah.. tak kisah lah rumah flat pun janji ade rumah... need to make investment in real estate...

Disini nak ucapkan lah terima kasih kepada semua yang wish... memang berbunga2 hati bila diwish2 kan.. huhuhu..seperti biasa kata semangat mcm murah rezeki, panjang umur, muda selalu dan cepat khawin... tiap-tiap tahun the same kata-kata.. buat lah lain pada lain... huhuhuu...

very appreciate almost all my good buddy wishing me.. even oversea using WhatApp SMS.. :)...

enjoy below clip.. HAPPY BIRTHDAY TO ME






0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.