My 2nd Stevia Project… The 32th day..

8/3/2011

Ok update for hari yang 32... sama je rutin yang dilakukan... menyiram dah check pokok... ade lagi ayam buat noda... 2 pokok patah dan 1 pokok mati.. memang nak kene buat rendang ni.. cuma tak nampak jer ayam mana satu.. nanti nak pasang CCTV lah senang.. errrrrrrrrrrrrr geram ni...

Bulan puasa ni mcm slow jer dgn stevia.. huhuu.. sepatut nye time ni lah i should focus on stevia.. but balik jer dah petang.. then emak pasti suruh gi bazar ramandhan beli kuih.. mana lah sempat nak tengok2 pokok... tapi i tetap siram pokok tu..

I will mula kan pembenihan cubaan this week... seems like yang pokok-pokok macam buluh need to be cut.. lain macam dah tengok pokok tu..

enjoy the latest picture on my stevia below.. :)




0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.