Vios Ku Kemalangan….

Sangat terluka.. apabila melihat kereta ku dilanggar.. apa punya orang lah melanggar kereta kesayangan ku… then lari.. sedih sangat.. :(… orang pegi subang nak discuss pasal project then lain pulak lak jadi nya… dah lah project pun tak ade keputusan kene langgar lak kereta ku ini.. apalah nasib bulan-bulan baik ni.. maybe ade hikmah kot.. nak kene pada pagi ni…

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi meneman sampai aku selasai urusan dengan bapak p0lisi.. anyway tinggal sesiatan jer.. then baru tahu keputusan aku boleh claim insurans orang yang melanggar tu ke tak.. sabar je lah… kepada pemilik kereta WLS 5401 serah lah diri… sebelum terlambat… patah lah kaki ku kalau masuk workshop… tengok lah gambar di bawah.. sedihhhhhh :(

org bersalah lari.. nasib baik tertinggal bumper.. dapat no plat

oh tidak...

luka hatii ni...

dugaan yang sangat sedih...

hilang kecunan kereta ku...

0 comments:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.